AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere taş döşemek

Kahve falında yere taş döşemek

Kahve falında yere taş döşemek hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine işarettir.

Kahve falında yere taş döşemek gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız bir kişi kanalıyla bir fırsat ortaya çıkabilir.

Kahve falında yere taş döşemek bolluğun ve verimin de artacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Kahve falında yola taş döşemek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, çevrenizden takdir görmeye inanılır.

Kahve falında eve taş döşemek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taş döşemek hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yer döşemek kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, ters giden durumların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında eve tahta döşemek yepyeni biri haline geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kablo döşemek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, bunun için sabırsızlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz fayans döşemek dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, büyük paralara sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir