AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz fayans döşemek

Kahve falında beyaz fayans döşemek

Kahve falında beyaz fayans döşemek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, işinde itibar edineceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz fayans döşemek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır askıda kalmış anlaşmalar veya yeni kontratlar söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz fayans döşemek şansın döneceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında eve fayans döşemek işe ve aşa kavuşacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fayans döşemek çok mutlu bir yuva kurulacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz fayans yıkamak kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz fayans görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi fayanslı ev görmek endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine işarettir.

Kahve falında mavi fayans görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fayans yaptırmak yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir