AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş döşemek

Kahve falında taş döşemek

Kahve falında taş döşemek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sabırla hayatına devam edeceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, çok büyük adımlar atacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına delalet eder.

Kahve falında taş döşemek gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işler için sözler vermemelisiniz veya üstesinden gelmesi zor görevleri üstlenmemelisiniz.

Kahve falında taş döşemek fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına işarettir.

Kahve falında yere taş döşemek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına işaret eder.

Kahve falında yola taş döşemek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında eve taş döşemek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine inanılır.

Kahve falında tren rayı döşemek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz fayans döşemek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk döşemek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su borusu döşemek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir