AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer döşemek

Kahve falında yer döşemek

Kahve falında yer döşemek şöhretli biri olunacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, ayıplanacağına, işlerinin baltalanacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına alamet eder.

Kahve falında yer döşemek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi güçlendirebilir veya yeni romantik bağlar kurabilirsiniz.

Kahve falında yer döşemek aileye büyük bir ev alınacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında yere taş döşemek terfi edeceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine rivayet eder.

Kahve falında tahta parke döşemek huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine işarettir.

Kahve falında yola taş döşemek dinamik olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında su borusu döşemek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında mermer döşemek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ev döşemek endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine delalettir.

Kahve falında halı döşemek yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir