AnaSayfa / Genel / Kahve falında yola taş döşemek

Kahve falında yola taş döşemek

Kahve falında yola taş döşemek tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, hidayete erip huzuru bulacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, üzüntü yaşamaya delalettir.

Kahve falında yola taş döşemek gördüyseniz:

  • Yaklaşımlarınızda ya da yöntemlerinizde köklü değişiklikler yapmaya zorlanabilirsiniz.

Kahve falında yola taş döşemek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına delalettir.

Kahve falında yol döşemek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına rivayet eder.

Kahve falında tren yolu döşemek büyük bir gruba liderlik edileceğine, yol göstereceğine delalettir.

Kahve falında taş döşemek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yere taş döşemek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında eve taş döşemek mesleğinde çok başarılı olacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine alamet eder.

Kahve falında su borusu döşemek dertlerinin şifasını bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kablo döşemek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir