AnaSayfa / Genel / Kahve falında kablo döşemek

Kahve falında kablo döşemek

Kahve falında kablo döşemek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, yüzün güleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına işaret eder.

Kahve falında kablo döşemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hatalarını yüzüne vurmanız ya da kuralların dışında işlerini veya hareketlerini ortaya çıkarmanız durumunda ortam gerilebilir.

Kahve falında kablo döşemek berekete ve zenginliğe ulaşacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kablo bağlamak dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kablo teli görmek sağlık sorunlarından kurtulmaya, hayırlı ve güzel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanan kablo görmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında kabloların yandığını görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil kablo görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına alamet eder.

Kahve falında mavi kablo görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, saygınlığının da artacağına inanılır.

Kahve falında kopuk kablo görmek büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir