AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve tahta döşemek

Kahve falında eve tahta döşemek

Kahve falında eve tahta döşemek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, sıkıntılarının artacağına, maddi kayıpların olacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına inanılır.

Kahve falında eve tahta döşemek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde önemli bir yumuşama var.

Kahve falında eve tahta döşemek sorunların artacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına delalettir.

Kahve falında tahta parke döşemek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evi döşemek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eve halı döşemek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında eve fayans döşemek işinin başına geçeceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına işarettir.

Kahve falında eve parke döşemek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına tabir olunur.

Kahve falında eve taş döşemek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ev döşemek hedeflerinin gerçekleşeceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir