AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerim yere atmak

Kahve falında kuranı kerim yere atmak

Kahve falında kuranı kerim yere atmak helal lokmalar yiyeceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, çabalarının boşa çıkacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına işarettir.

Kahve falında kuranı kerim yere atmak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla yemek yiyebilir ya da içki içebilirsiniz, fikirlerinizi abartılı şekilde sergileyebilir ya da tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Kahve falında kuranı kerim yere atmak aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında kuranı kerimi yere atmak tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kuranı kerimi ateşe atmak kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi atmak bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, insanlar tarafından tanınacağına delalet eder.

Kahve falında kuranı kerim atmak üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında kuranı kerimin yere düştüğünü görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında kuranı kerimi yere düşürmek donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuranı yere atmak mutlu ve huzurlu olacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir