AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere para atmak

Kahve falında yere para atmak

Kahve falında yere para atmak eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, hüsrana uğratacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine alamet eder.

Kahve falında yere para atmak gördüyseniz:

  • Biraz daha detaylı çalışarak ilerlemek gerekiyor.

Kahve falında yere bozuk para atmak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında parayı yere atmak yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında yere para atmak ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anahtarı yere atmak üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında kitabı yere atmak uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında sigarayı yere atmak stres atılacak aktiviteler yapılacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Kahve falında kuranı yere atmak işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına delalettir.

Kahve falında bıçağı yere atmak gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir