AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek çöpe atmak

Kahve falında ekmek çöpe atmak

Kahve falında ekmek çöpe atmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, umutlarının biteceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek çöpe atmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler uzun zamandır devam eden bir duruma farklı yaklaşmanızı öneriyorsa ciddiye almanızda fayda var.

Kahve falında ekmeği çöpe atmak kem gözlerden ve nazardan korunacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek çöpe atmak huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine işaret eder.

Kahve falında çöpe ekmek atmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında saçı çöpe atmak çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı çöpe atmak yaptığı iş ile başarılı olacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tencereyi çöpe atmak üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına tabir olunur.

Kahve falında çöpe ayakkabı atmak kimseye el açmadan yaşayacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında çöp atmak kabuslarla dolu geceler geçireceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir