AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağına cam batmak

Kahve falında ayağına cam batmak

Kahve falında ayağına cam batmak şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, hedeflere ulaşamayacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, muradına eremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ayağına cam batmak gördüyseniz:

  • İşleri halletme biçiminizde veya yaşam tarzınızda değişiklik yapma gereği hissedebilirsiniz.

Kahve falında ayağına cam batmak daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göze cam batmak hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine alamet eder.

Kahve falında arabayla camura batmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağına birşey batmak hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakları çamura batmak gerçek mutluluğu tadacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağı suya batmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağa diken batmak eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ayağı çamura batmak her zaman el üstünde tutulacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir