AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüğü yere atmak

Kahve falında yüzüğü yere atmak

Kahve falında yüzüğü yere atmak sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzüğü yere atmak gördüyseniz:

  • Bazı fikirleriniz, gerçekten, fazlasıyla parlak olabilir.

Kahve falında yüzüğü yere atmak mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini yere atmak olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini yere atmak ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında yere ekmek atmak darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında kuranı kerimi yere atmak geriye doğru gideceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında telefonu yere atmak sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yumurtayı yere atmak stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında anahtarı yere atmak kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir