AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden yaprak toplamak

Kahve falında yerden yaprak toplamak

Kahve falında yerden yaprak toplamak malının ve kazancının tam olacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, bolluğun ve bereketin artacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine delalettir.

Kahve falında yerden yaprak toplamak gördüyseniz:

  • Beklenmedik ya da önceden tahmin edilmesi zor gelişmeler sizin için yeni fırsatlar oluşturabilir.

Kahve falında yerden takvim yaprağı toplamak mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında yerden yaprak toplamak çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil yaprak toplamak bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında dökülen yaprakları toplamak kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.

Kahve falında sarı yaprak toplamak huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru yaprak toplamak kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asma yaprağı toplamak elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine işarettir.

Kahve falında asma ağacından yaprak toplamak borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir