AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma yaprağı toplamak

Kahve falında asma yaprağı toplamak

Kahve falında asma yaprağı toplamak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asma yaprağı toplamak gördüyseniz:

  • Gayretlerinizin üzerine kurulu olan taraftan ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında asma yaprağını toplamak moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil asma yaprağı toplamak dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asmadan yaprak toplamak kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına işarettir.

Kahve falında asma ağacından yaprak toplamak günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında asma yaprağı toplamak aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine alamet eder.

Kahve falında asma yaprağı satın almak herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil asma yaprağı yemek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında asma yaprağı salamurası görmek tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir