AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı yaprak toplamak

Kahve falında sarı yaprak toplamak

Kahve falında sarı yaprak toplamak hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, mutluluktan havalara uçacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, bol kazanç elde edeceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında sarı yaprak toplamak gördüyseniz:

  • Çok fazla şikayet etmeden size verilen işleri tamamlamanızda fayda var.

Kahve falında sarı yaprak toplamak bereketinin artacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asma yaprağı toplamak güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına inanılır.

Kahve falında kuru yaprak toplamak işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asmadan yaprak toplamak deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında incir yaprağı toplamak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına delalettir.

Kahve falında yeşil yaprak toplamak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, az da olsa feraha çıkılacağına işarettir.

Kahve falında yeşil asma yaprağı toplamak sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına inanılır.

Kahve falında zeytin yaprağı toplamak hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir