AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma ağacından yaprak toplamak

Kahve falında asma ağacından yaprak toplamak

Kahve falında asma ağacından yaprak toplamak elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, Allah katında yükseleceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında asma ağacından yaprak toplamak gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza ilerlemeniz gerekmiyor.

Kahve falında asma ağacından yaprak toplamak ümitsizliğe, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil asma yaprağı toplamak kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına işarettir.

Kahve falında asma yaprağını toplamak bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına yorulur.

Kahve falında asmadan yaprak toplamak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında asma yaprağı toplamak bir bebek sahibi olunacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine alamet eder.

Kahve falında ağaçtan yaprak toplamak yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında yeşil asma yaprağı yemek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında asma yaprağı basmak çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir