AnaSayfa / Genel / Kahve falında dökülen yaprakları toplamak

Kahve falında dökülen yaprakları toplamak

Kahve falında dökülen yaprakları toplamak ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, işlerini boşvereceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine işaret eder.

Kahve falında dökülen yaprakları toplamak gördüyseniz:

  • Size doğruyu söylemeyen veya çok fazla talebi olan kişiler olabilir.

Kahve falında kuru yaprak toplamak isteklerini yerine geleceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ceviz yaprağı toplamak destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil asma yaprağı toplamak daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil yaprak toplamak ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine işaret eder.

Kahve falında yaprak toplamak çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında ayva yaprağı toplamak yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında zeytin yaprağı toplamak ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı yaprak toplamak bir beladan kurtulacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir