AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yaprak toplamak

Kahve falında yeşil yaprak toplamak

Kahve falında yeşil yaprak toplamak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil yaprak toplamak gördüyseniz:

  • Hayallerinizin peşinden gidebilirsiniz.

Kahve falında yeşil yaprak toplamak üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil asma yaprağı toplamak işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına inanılır.

Kahve falında incir yaprağı toplamak kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında yaprak toplamak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sorunlarının da son bulacağına delalet eder.

Kahve falında asma yaprağını toplamak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına işaret eder.

Kahve falında asma ağacından yaprak toplamak çok kötü sonuçlar doğuracağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında sarı yaprak toplamak ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında dökülen yaprakları toplamak kazançlı bir işe girileceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir