AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden su içmek

Kahve falında yerden su içmek

Kahve falında yerden su içmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, hastalığının düzeleceğine işarettir.

Kahve falında yerden su içmek gördüyseniz:

  • Ufukta sevgi dolu ilişkiler var.

Kahve falında bir yerden su içmek kendisi için isabetli adımlar atacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerden çıkan suyu içmek kötü günleri geride bırakacağına, hayra ve esenliğe tabir olunur.

Kahve falında yerden su içmek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek yerden suya düşmek düşmanların önlerinin açılacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında yerden su çıktığını görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında bir yerden su fışkırdığını görmek gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında yerden su çıkarmak bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir