AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerden su içmek

Kahve falında bir yerden su içmek

Kahve falında bir yerden su içmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yerden su içmek gördüyseniz:

  • Diğerlerine kayıtsız kalmanız durumunda gerilim yaşanabilir veya talepler artabilir.

Kahve falında bir yerden su içmek sorunlu bir döneme gireceğine, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerden çıkan suyu içmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine delalet eder.

Kahve falında yerden su içmek her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında yerde su görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, iş kaybı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerden suya düşmek çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yerden su çıktığını görmek önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, desteksiz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında yerden kaynayan su görmek kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir