AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden su çıkarmak

Kahve falında yerden su çıkarmak

Kahve falında yerden su çıkarmak insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, özlem gidereceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine yorulur.

Kahve falında yerden su çıkarmak gördüyseniz:

  • Dostlarınız arasındaki orta yaşlı bir kadından önemli bir sıkıntı görmeniz olasıdır.

Kahve falında yerden su çıkarmak dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerden patates çıkarmak kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına inanılır.

Kahve falında yerden para çıkarmak eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına işaret eder.

Kahve falında yerden altın çıkarmak gerginliğin biteceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına işaret eder.

Kahve falında yerden su çıkması görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerden su içmek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yerden kaynayan su görmek huzura ve esenliğe kavuşacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerden su içmek onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir