AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden patates çıkarmak

Kahve falında yerden patates çıkarmak

Kahve falında yerden patates çıkarmak alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına tabir olunur.

Kahve falında yerden patates çıkarmak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olandan kaçmaya çalışmak boşuna olabilir.

Kahve falında yerden patates çıkarmak küfürlü söze, yüzüne kan geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerden patates sökmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerden patates toplamak sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprak altından patates çıkarmak amacına ulaşacağına, işinde terfi alacağına alamet eder.

Kahve falında toprakta patates çıkarmak özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Kahve falında topraktan patates çıkarmak çok dikkat çekeceğine, büyük paralara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçeden patates çıkarmak sorunlarını halletmeyi bileceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine yorulur.

Kahve falında patatesi topraktan çıkarmak insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir