AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç kökü sökmek

Kahve falında ağaç kökü sökmek

Kahve falında ağaç kökü sökmek sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına alamet eder.

Kahve falında ağaç kökü sökmek gördüyseniz:

  • Yeni kimselerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında ağaç kökü sökmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına delalet eder.

Kahve falında ağacı kökünden sökmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaç kökünden sökmek zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında kök sökmek ağız tadının da kaçacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine delalettir.

Kahve falında çiçeği kökünden sökmek kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kökünden çiçek sökmek yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru ağaç kökü görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında kökü olmayan ağaç görmek çok kötü olaylar yaşayacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir