AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeden soğan toplamak

Kahve falında bahçeden soğan toplamak

Kahve falında bahçeden soğan toplamak kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, güvenini sarsacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine inanılır.

Kahve falında bahçeden soğan toplamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle veya meslektaşlarınızla iş birliği içerisine girmeniz, grup aktiviteleri veya ekip çalışmaları yapmak istediklerinizi daha hızlı tamamlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında bahçeden soğan toplamak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında bahçeden yeşil soğan toplamak rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına işarettir.

Kahve falında bahçeden kuru soğan toplamak kazancında bereketin artacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında soğan bahçesi görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına delalet eder.

Kahve falında bahçede yeşil soğan görmek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bahçeye soğan ekmek sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçede taze soğan görmek ailesindeki huzurun bozulacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bahçeden yeşil soğan almak sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir