AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede taze soğan görmek

Kahve falında bahçede taze soğan görmek

Kahve falında bahçede taze soğan görmek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine yorulur.

Kahve falında bahçede taze soğan gördüyseniz:

  • Olayları farklı bir bakış açısıyla değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında taze soğan bahçesi görmek hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında bahçede taze soğan görmek hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, para pul sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında taze soğan toplamak onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında taze soğan vermek çevresinin genişleyeceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında saksıda taze soğan görmek her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında taze soğan tarlası görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine işaret eder.

Kahve falında taze soğan almak kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında taze soğan yemek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, nimetin çoğalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir