AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğan bahçesi görmek

Kahve falında soğan bahçesi görmek

Kahve falında soğan bahçesi görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, eşe dosta yardım edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yatırımlarının kar getireceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soğan bahçesi gördüyseniz:

  • Bir karar vermeniz gerekiyor, ya mesafe koyup uzaklaşacaksınız ya da pes edip, daha diplomatik davranacaksınız.

Kahve falında taze soğan bahçesi görmek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında bahçeden yeşil soğan toplamak kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine inanılır.

Kahve falında bahçede yeşil soğan görmek Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına inanılır.

Kahve falında bahçede soğan görmek başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına delalettir.

Kahve falında bahçeden kuru soğan toplamak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, maddi durumunun düzeleceğine delalettir.

Kahve falında yeşil soğan bahçesi görmek maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bahçeye soğan ekmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçeden yeşil soğan almak ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir