AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeden yeşil soğan almak

Kahve falında bahçeden yeşil soğan almak

Kahve falında bahçeden yeşil soğan almak çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, aradığı aşkı bulacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, isabetli adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçeden yeşil soğan almak gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerine aldırmadan harakete geçebilirsiniz.

Kahve falında yeşil soğan bahçesi görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine delalet eder.

Kahve falında bahçede yeşil soğan görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bahçeden yeşil soğan toplamak bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, işlerinin çok iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında bahçeden yeşil soğan almak üzüntülü günler yaşanacağına, zor zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçeye soğan dikmek hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına işarettir.

Kahve falında soğan bahçesi görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine delalettir.

Kahve falında bahçeye soğan ekmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taze soğan bahçesi görmek yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir