AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede yeşil soğan görmek

Kahve falında bahçede yeşil soğan görmek

Kahve falında bahçede yeşil soğan görmek güzel bir haneye sahip olunacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, konferans ve seminerlere katılacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına yorulur.

Kahve falında bahçede yeşil soğan gördüyseniz:

  • Duyduklarınız veya söylenenler doğru olmayabilir.

Kahve falında yeşil soğan bahçesi görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına işarettir.

Kahve falında bahçede yeşil soğan görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahçeden yeşil soğan toplamak girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahçeden yeşil soğan almak dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine yorulur.

Kahve falında bahçede soğan görmek yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine delalet eder.

Kahve falında bahçeye soğan dikmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taze soğan bahçesi görmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında bahçeden kuru soğan toplamak ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, tecrübelerini aktaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir