AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük kırmızı elma görmek

Kahve falında büyük kırmızı elma görmek

Kahve falında büyük kırmızı elma görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, zafer ve zenginlik getireceğine, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, attığı adımların boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında büyük kırmızı elma gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda kafanıza göre değişiklikler yapmaya başlayacağınız, standartlarınızı yükselteceğiniz bir sürece giriş yapıyorsunuz.

Kahve falında kırmızı büyük elma yemek falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı büyük elma görmek burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok büyük kırmızı elma görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük kırmızı elma görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, kötü haberlerin alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil kırmızı elma görmek her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında dalında kırmızı elma görmek mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna rivayet eder.

Kahve falında kırmızı elma satmak seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı elma almak kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir