AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan elma toplamak

Kahve falında ağaçtan elma toplamak

Kahve falında ağaçtan elma toplamak hem mal ve para kaybedeceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan elma toplamak gördüyseniz:

  • Oldukça zorlanarak yaptığınız planların istendiği gibi gitmemesi veya bazı yerlerinde sorunlar oluşması durumunda geri dönüp tüm resmi tekrar çıkartmanızda fayda var.

Kahve falında elma ağacından elma toplamak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan yeşil elma toplamak karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında ağaçta elma toplamak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan sarı elma toplamak hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan elma toplamak açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elma ağacı görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında ağaç dalında elma görmek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine yorulur.

Kahve falında ağaçta sarı elma görmek herkes tarafından saygı göreceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir