AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçken elma yemek

Kahve falında oruçken elma yemek

Kahve falında oruçken elma yemek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, kuş gibi hafifleyeceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, sevilen bir dostun geleceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına alamet eder.

Kahve falında oruçken elma yemek gördüyseniz:

  • Kuralına göre oynamayan ya da belli ilkelerin ya da yöntemlerin dışına çıkan kişi, grup veya kurumlar yorucu bir sürece işaret ediyor.

Kahve falında oruçlu iken elma yemek doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında oruçken elma yemek kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oruçlu iken yeşil elma yemek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken bilmeden yemek yediğini görmek kazancın helal şekilde artırılacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında oruçluyken bilmeden yemek yemek çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken kiraz yemek baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken armut yemek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oruçlu iken kayısı yemek sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir