AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla uçuruma yuvarlanmak

Kahve falında arabayla uçuruma yuvarlanmak

Kahve falında arabayla uçuruma yuvarlanmak sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, bereketin ve verimin çoğalacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla uçuruma yuvarlanmak gördüyseniz:

  • Rekebet ortamları yeteneklerinizi, tecrübenizi veya bilginizi gösterme şansı sunabilir.

Kahve falında arabayla uçurumdan yuvarlanmak gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla uçuruma yuvarlanmak üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, gün yüzü görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan yuvarlandığını görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında otobüsle uçuruma yuvarlanmak rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçuruma yuvarlanmak yeni bir semte taşınılacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan yuvarlanmak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, işinden çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında yuvarlanan araba görmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine alamet eder.

Kahve falında araba yuvarlanmak yaşam standartlarının artacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir