AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda yuvarlandığını görmek

Kahve falında karda yuvarlandığını görmek

Kahve falında karda yuvarlandığını görmek sorunlu bir dönemin başlayacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, çok iyi giden işlerin duracağına, borçlarının çoğalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında karda yuvarlandığını gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletebilir, farklı kültürlerden kişilerle biraraya gelebilirsiniz.

Kahve falında karda yuvarlandığını görmek küs kimselerin barışacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında karda yuvarlanmak maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, mutluluk ve saadete yorulur.

Kahve falında bir yerden yuvarlanmak sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yuvarlama yemek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yuvarlanan taş görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenden yuvarlanmak sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında uçurumdan yuvarlandığını görmek elinin de bollaşacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına inanılır.

Kahve falında kayanın yuvarlandığını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir