AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenlerden yuvarlanmak

Kahve falında merdivenlerden yuvarlanmak

Kahve falında merdivenlerden yuvarlanmak çok resmi görevlerde bulunacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenlerden yuvarlanmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yapması olası olan teklifleri kabul etmemelisiniz.

Kahve falında merdivenden yuvarlanmak büyük problemler yaşanacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenden yuvarlandığını görmek ticaret ehli kişi olacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenlerden yuvarlanmak sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine işarettir.

Kahve falında kar üstünde yuvarlanmak gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, öz güven kazanacağına alamet eder.

Kahve falında araba yuvarlanması görmek hem moral hem de çareler bulacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına delalettir.

Kahve falında kayanın yuvarlandığını görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında yeşillikte yuvarlanmak bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine yorulur.

Kahve falında tepeden yuvarlanmak çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir