AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar üzerinde yuvarlanmak

Kahve falında kar üzerinde yuvarlanmak

Kahve falında kar üzerinde yuvarlanmak yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında kar üzerinde yuvarlanmak gördüyseniz:

  • Size veya yaptıklarınıza hayran olan kişilerin kapısını çalmanız durumunda sizi tamamlayabilirler veya takdir edebilirler.

Kahve falında kar üzerinde yuvarlanmak çok tahsilli bir kişi olacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karlarda yuvarlanmak rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, yeni bir iş bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar üstünde yuvarlanmak işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında karın içinde yuvarlanmak ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağdan taşların yuvarlandığını görmek evinde tenceresinin hep kaynayacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yuvarlama görmek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla yuvarlanmak yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmek yuvarlanmak kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir