AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine yumurta vermek

Kahve falında birisine yumurta vermek

Kahve falında birisine yumurta vermek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına delalettir.

Kahve falında birisine yumurta vermek gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz bir hayli ilginç olabilir.

Kahve falında yumurtadan balık çıktığını görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine alamet eder.

Kahve falında çift sarılı yumurta pişirmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yumurta toplarken görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağa yumurta kırmak hayırlı fırsatlar yakalayacağına, zararının büyük olacağına delalet eder.

Kahve falında civciv yumurtası görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, zenginlik sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında tavuğun altından yumurta toplamak çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yumurtayı düşürmek yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bakkaldan yumurta almak sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir