AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta dolu sepet görmek

Kahve falında yumurta dolu sepet görmek

Kahve falında yumurta dolu sepet görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine işaret eder.

Kahve falında yumurta dolu sepet gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmamanız durumunda duygusal sorunlar ortaya çıkabilir.

Kahve falında yumurta dolu sepet görmek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, bunun için sabırsızlanacağına işarettir.

Kahve falında içi dolu sepet görmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına inanılır.

Kahve falında bir sepet dolusu yumurta görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sepet yumurta görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sepet içinde yumurta görmek çok zor durumlara düşeceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yumurta sepeti görmek çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sepette yumurta görmek kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sepetle yumurta toplamak husumetlerin başgöstereceğine, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir