AnaSayfa / Genel / Kahve falında şekli bozuk yumurta görmek

Kahve falında şekli bozuk yumurta görmek

Kahve falında şekli bozuk yumurta görmek onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, hasta ise bakacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sadaka ya da zekat vereceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına işarettir.

Kahve falında şekli bozuk yumurta gördüyseniz:

  • Bazı konuların somut, dokunulabilir ya da materyalize olmaması, hiç varolmadığı ya da imkansız olduğu anlamına gelmiyor.

Kahve falında şekli bozuk yumurta görmek çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında kalp şeklinde altın görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayı hilal şeklinde görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında odanın şeklini değiştirmek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insan şeklinde ağaç görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında cini insan şeklinde görmek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine işarettir.

Kahve falında köpek şeklinde cin görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dikdörtgen şekli görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir