AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde çukur görmek

Kahve falında yerde çukur görmek

Kahve falında yerde çukur görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, gözyaşı dökeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerde çukur gördüyseniz:

  • Hemen tepki veya onay vermeden önce, tekliflerin bir kez daha üzerinden geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında yerde çukur görmek üstünlük elde edeceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında çukura taş doldurmak kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çukura saklanmak iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Kahve falında çukurda su görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına yorulur.

Kahve falında çukura girmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanalizasyon çukuruna düşmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağı çukura girmek hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine alamet eder.

Kahve falında boş çukur görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir