AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş çukur görmek

Kahve falında boş çukur görmek

Kahve falında boş çukur görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, yeni bir araba satın alınacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, yüksek tahsil yapacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında boş çukur gördüyseniz:

  • Dikkatleri üzerinize çekmemeye çalışmalısınız.

Kahve falında boş çukur görmek güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabir çukuru görmek rızkın artacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çukuruna düşmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına delalettir.

Kahve falında çukurda namaz kılmak gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında çukura toprak atmak kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında çok derin çukur görmek kötü karakterli bir kadına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvalet çukuru temizlemek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine işarettir.

Kahve falında çukurdan çıkarılmak hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir