AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukura saklanmak

Kahve falında çukura saklanmak

Kahve falında çukura saklanmak almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, helal lokmalar yiyeceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında çukura saklanmak gördüyseniz:

  • Seyahat planları yapılabilir.

Kahve falında çukura saklanmak eline çok güzel fırsatların geçeceğine, can sıkıcı haberler almaya işarettir.

Kahve falında çukurda saklanmak aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çukurda görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında büyük bir çukur görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, işinden evine gidip geleceğine inanılır.

Kahve falında kendini çukur içinde görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde çukur görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çukurdan çıkarılmak dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, işten yana şansının açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük bir çukura düşmek söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir