AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde cep telefonu görmek

Kahve falında yerde cep telefonu görmek

Kahve falında yerde cep telefonu görmek sağlık sorunlarının geçici olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, işlerinde başarılı olacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, güzel günler için yaşayacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında yerde cep telefonu gördüyseniz:

  • Spor yapmayı ihmal etmeyin.

Kahve falında yerde cep telefonu bulmak hayat düzeninin alt üst olacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında yerde cep telefonu görmek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski cep telefonu görmek eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonunun suya düştüğünü görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonun bozulduğunu görmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında cep telefonu hediye almak ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, ününün çoğalacağına yorulur.

Kahve falında cep telefon almak hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına delalettir.

Kahve falında cep telefonu mesajı görmek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir