AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada başkasının yüzünü görmek

Kahve falında aynada başkasının yüzünü görmek

Kahve falında aynada başkasının yüzünü görmek bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, ileride çok zengin biri olacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aynada başkasının yüzünü gördüyseniz:

  • Size artık bir faydası dokunmayan bazı kişiler, planlar veya projeler dikkat çekme çabasında olabilirler.

Kahve falında yüzüne ayna tutmak musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına delalettir.

Kahve falında aynada yüz görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına delalettir.

Kahve falında aynada kendi yüzünü güzel görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünü aynada görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aynada yüzünü çirkin görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında aynada yüzünü görmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aynada yüzünü sivilceli görmek maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aynada yüzünü güzel görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir