AnaSayfa / Genel / Kahve falında her yerde ayna görmek

Kahve falında her yerde ayna görmek

Kahve falında her yerde ayna görmek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine alamet eder.

Kahve falında her yerde ayna gördüyseniz:

  • İş kurmak veya iş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da karşıcinsten birisinden gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Kahve falında her yerde ayna görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında her yerde kar görmek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında her yerde örümcek görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında her yerden para toplamak ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında her yerde kurt görmek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında her yerde yılan görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında her yerde akrep görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, kazancının katbekat artacağına yorulur.

Kahve falında her yerde para görmek yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir