AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeraltında su görmek

Kahve falında yeraltında su görmek

Kahve falında yeraltında su görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, isabetli adımlar atılacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, bereketin ve karın artacağına, de rahatının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında yeraltında su gördüyseniz:

  • Bir yer değişikliği olasıdır.

Kahve falında yeraltından su çıktığını görmek maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeraltı suyu görmek ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına işaret eder.

Kahve falında yeraltında su görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeraltından su çıkarmak arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında yeraltında altın bulmak işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yeraltı canavarı görmek hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, kötü gününü de paylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeraltı şehri görmek eşe dosta yardım edileceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına yorulur.

Kahve falında kendini yeraltında görmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir