AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeraltı canavarı görmek

Kahve falında yeraltı canavarı görmek

Kahve falında yeraltı canavarı görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, mevki edineceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeraltı canavarı gördüyseniz:

  • Olaylara olumlu yaklaşmanız durumunda gelişmeler sizin yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında yeraltı canavarı görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında yeraltında yaşamak arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yeraltından çıkmak kişinin her işi severek yapacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeraltı şehri görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeraltına inmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine delalet eder.

Kahve falında kendini yeraltında görmek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeraltından su çıktığını görmek yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeraltında olduğunu görmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir