AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini yeraltında görmek

Kahve falında kendini yeraltında görmek

Kahve falında kendini yeraltında görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, ekmek bulamayacağına, güzelliklerle dolacağına, takdir edileceği işler yapacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında kendini yeraltında gördüyseniz:

  • Pazarlıkları veya üzerinde anlaşılması gereken konular varsa, diyalogları başlatabilirsiniz.

Kahve falında yeraltında gezmek zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yüksek moralli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeraltında olduğunu görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeraltı suyu görmek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeraltına inmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, ticaretin büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında yeraltından su çıkarmak o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeraltı görmek büyük tartışmalara gireceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına işarettir.

Kahve falında yeraltında ev görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına delalettir.

Kahve falında yeraltı çarşısı görmek ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir