Kahve falında yeraltı suyu görmek

Kahve falında yeraltı suyu görmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, itibarın sarsılacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeraltı suyu gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarınıza uyum sağlamasına izin vermelisiniz.

Kahve falında yeraltında su görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında yeraltından su çıktığını görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, daha rahat bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeraltı suyu görmek siparişlerinin çoğalacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeraltından su çıkarmak çok hayırlı şeylere, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında yeraltında altın bulmak ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, gelirinin sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeraltında ev görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına delalet eder.

Kahve falında yeraltı şehri görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeraltı çarşısı görmek elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top