AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeraltı şehri görmek

Kahve falında yeraltı şehri görmek

Kahve falında yeraltı şehri görmek maceralara atılacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeraltı şehri gördüyseniz:

  • Durum size fazla zevk vermeyip, aksine sıkılmanıza sebep olsa bile bir çok kişinin derdini dinlemek yada dert anlatmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yeraltı şehri görmek kara ve yaslı günler geçireceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına işaret eder.

Kahve falında yeraltı canavarı görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına inanılır.

Kahve falında yeraltı çarşısı görmek maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına delalet eder.

Kahve falında kendini yeraltında görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına alamet eder.

Kahve falında yeraltından su çıkarmak ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında yeraltından su çıktığını görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine alamet eder.

Kahve falında yeraltında olmak maddi konuların çözüme kavuşacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında yeraltı görmek bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir