AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeraltından su çıkarmak

Kahve falında yeraltından su çıkarmak

Kahve falında yeraltından su çıkarmak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında yeraltından su çıkarmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya geleceğe yatırım söz konusu olabilir.

Kahve falında yeraltından su çıkarmak sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeraltı suyu görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Kahve falında yeraltında su görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına delalet eder.

Kahve falında yeraltından su çıktığını görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeraltına inmek ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeraltında altın bulmak tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında yeraltı şehri görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya yorulmaktadır.

Kahve falında yeraltı görmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir